Masky

Masky

Anotace: jedna z dalších nálad

Masky bez obličeje v podvodním světě
zhasily oheň a ukradly duši.
V hlubinách moře plavou si tiše.
Tiše tam žijí aniž kdo tuší.

Na vlny bledé pozor si dej.
Jsou sice tiché, jsou sice němé.
Tajemství strachu pod nimi skryté
rádo si duši za úsvitu vezme.

Masky a stíny vodní jsou lidé.
Klece a sítě jsou jejich zbraně.
Chytají děti, chytají duše.
V tmách noci nikdo nevidí na ně.

Smějí se, tancují, lákají k vodě.
Zpívají, pláčou, dřímají v šeru.
Něchoď tam, nejdi tam!
Nebo i tebe rychle vezmou si k sobě
Autor Nakra., 24.04.2011
Přečteno 440x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marcone, CULIKATÁ, seh
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz!

25.04.2011 12:40:00 | NikitaNikaT.

pěkné

24.04.2011 17:56:00 | seh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí