pokrokově...

pokrokově...

Anotace: a přece...

v hektické atmosféře
horečnaté aktivity
v záplavě vědeckých poznatků
přežívám díky energii a odolnosti...

stvořil jsem stroj
který navyšuje schopnosti
a přesto
jsem se stal
otrokem v době míru
a obětí v čase války…

vzdálenost už není překážkou
přenáším se po tváři země
nesmírnou rychlostí
a přesto
je zřejmé
že nejsem lepší
ani šťastnější...

získal jsem
podivuhodné schopnosti
vyjadřovat myšlenky
a přenášet svůj hlas
na druhou stranu zeměkoule
a přece
tyhle prostředky
mi vnucují nové potřeby…

můžu vysílat i příjímat světlo
či zvukové vibrace
a přece
nedostanu víc
než marné ukojení zvědavosti…

po splněných přáních
přichází další nesplněná
a přece
za nimi stále zrychluji
ač přesahují možnosti
jimiž disponuji…

jsem unášen proudem
se svými vášněmi i žádostmi
a přitom skutečné horizonty
se mi nekonečně vzdalují…
Autor enigman, 24.04.2011
Přečteno 282x
Tipy 35
Poslední tipující: zelená víla, Actafool, isisleo, labuť, střelkyně1, strašidýlko-střapatý, pejrak, zenge, Mbonita, la loba, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ojediněle napsáno... je mi to blízko..

03.05.2011 20:45:00 | zelená víla

..nekonečně vzdalují…...no kdoví :-)))

27.04.2011 19:18:00 | isisleo

jo internet je požehnáním i prokletím zároveň...dává sílu,dává křídla a přitom nás donucuje přestat vnímat realitu...o)))

26.04.2011 19:50:00 | střelkyně1

jsem tamta..co posílá kvanta :-) energie:-)

25.04.2011 20:33:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí