Varovná

Varovná

Anotace: v žádném případě nesupluji může a ženy zákona,dopraváky

Volno...napsané je v kalendáři
už ve čtvrtek napsaná je sobota
sluníčko září
odevzdaná je robota
motorka v garáži
projet si zaslouží

trochu vody,lak to spraví
za chvíli se přítel staví
vyrazit si na cesty
poznat holky,neřesti
projet městy
beze- změny

jen tak jedou krajinou
nic je ale nerozhází
jen tak žízeň zaženou
"tak co brachu schází"

možná piva trochu
přehlídnou tu jednosměrku
a je tu spoustu plechu
na tom čerstvém štěrku

možná se to divné zdá
on to přežil boule jen jsou
je to zrada
čtyři lide v autě,už dál nedojedou

Ať se nic už nemění
riskovat,není umění
myšlenka se s tím nevyrovná
jsou to však slova VAROVNÁ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.04.2011
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Květka Š., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oceňuji aktuální tématiku, ...

26.04.2011 09:32:00 | Severka

ad anotace :-)

nuže může Můza suplovat muže?

25.04.2011 22:38:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Radku,to by měli motorkáři
před cestou recitovat!!!
ST!!!

25.04.2011 13:15:00 | Květka Š.

Radku, dávám Ti ST!*** za obsah, za tu myšlenku, co stát se všechno může. Motorka je jistě touha nezkrotná... stačilo mi, když onehdá jela jsem z Práglu po staré a byl to fakt mazec.

25.04.2011 11:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí