Co všechno všecičko

Co všechno všecičko

Anotace: ****

Co všechno…

Zbytečný kecy,
Nezbytný věci.
Rozpustilost,
Nezkrotnost ega
Suzanne Vega,
Nevědomost

Mlaďounký holky,
Maštěný vdolky.
Pýcha a zlost.
Rodina, děti
Prachy a smetí.
Nenažranost!

Dvoukolá „kráska“
Podmínky, láska.
Neupřímnost.
Kručení břicha,
Obavy z ticha,
Spokojenost.

Lenost a z vůle,
Radostné chvíle.
Soustředěnost.
Ta trocha navíc…
Vzpomínky „na nic“
Tvrdohlavost!
Autor koker, 26.04.2011
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Seznam slov a dál? ;)

27.04.2011 09:02:00 | Severka

toto je good

26.04.2011 15:17:00 | koker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí