Večer

Večer

Anotace: .

.

V břidlicové štěrbině
trouchnivého času
ticho rozpukává
rachot lehce bláznivý
Probouzí se nevinně
jako výboj klasu
uvolňuje výdech
blahodárně lenivý

Průliv vnitřních pramenů
do nervových rozvalin
zaceluje pláště
formálního vzduchu
S apatií kamenů
a absencí hovadin
odtikává neklid
okolního ruchu

.
Autor 6thSun, 27.04.2011
Přečteno 429x
Tipy 30
Poslední tipující: Javavia, PetTulak, Kars, CORONATION, Zefi, Maryje..., Veselý Drak, V.N.Losinský, labuť, Sleepwalker, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neruší mne okolí, když se spánkem zápolím...
lehce čtu si Tvoje verše - o tom, co Tě přebolí...

01.05.2011 14:43:00 | Veselý Drak

odtikávám za eSTé!

27.04.2011 20:47:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí