Zvláštní den...

Zvláštní den...

Anotace: Dnes je zvláštní den, znáte ho také?

Je zvláštní den,
pojďme brečet,
je zvláštní den,
pojďme na dně klečet...
Je zvláštní den,
pojďme se naděje vzdát,
je zvláštní den,
pojďme si nechat noční můry zdát...
Je zvláštní den,
pojďme zadusit svá srdce,
je zvláštní den,
pojďme na dýky položit své ruce...
Je zvláštní den,
bojovat dál už nemáme síly,
je zvláštní den,
pojďme si podřezat žíly...
Chcete ten den taky zažít?
Stačí svůj život zmařit...
Autor Azazen, 28.04.2011
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Je zvláštní den,
tak vyveď mě ven...
Trápit se až do noci,
bez tvojí pomoci...

Klečet až na samém dně,
a tvářit se útrpně...
Plakat pro mrtvé,
a doufat, že se nic už nezvrtne...

02.05.2011 18:55:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí