V MYSLI

V MYSLI

Anotace: Napsáno pro Ještěrku, na objednávku.

V MYSLI (napsáno pro Ještěrku)


Na prospektu pozadí
kam v mysli jsem chodíval
spatřil jsem po letech
ještěrku, jak bezuzdně dovádí
na květech padlého šeříku
Perun jí odíval do šperků
v barvě hnědé a zelené...

A tak beru za kliku dveří
koupelny zamčené, v domě kde bydlíš
a za tenkým dřevem tě cítím
s pěnou na klíně, jak se mydlíš
tak svůdně a nevinně v rouše evině
od shora dolů voníš tím kvítím
při zpěvu písně tkané v mollu...

Za zlatým kapradím tuším tvé podhradí
a kopce okolo, smyslné cimbuří
jak políčka v podhůří a dvě strmé věže
co do mraků trčí i vleže
padací most...a dost !!

Na konci soumraku, na plátně snění
končím svou procházku
v nejbližší hospodě...
dva rumy na tácku a city na vodě
nad reál není !
Reál se cení !!
Autor Houda, 29.04.2011
Přečteno 310x
Tipy 19
Poslední tipující: ŠEDIVÁ MYŠ, Gabrielle, Azure angel, Tamara, Mbonita, Maryje..., Romana Šamanka Ladyloba, zenge, modrá..., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro ještěrku? ;-)
co na štěrku se hřála?

29.04.2011 18:27:00 | J sh' T r' k

ST i za ten Real ...i když fandím Barceloně:)

29.04.2011 16:11:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí