A JEŠTĚ PRŠÍ....

A JEŠTĚ PRŠÍ....

Anotace: a ještě prší

Maluje do písku
neslušné obrazce
co vidět se nesluší
hluk z města doléhá
A JEŠTĚ PRŠÍ.....

Jen milenci vedle
sotva tuší
že babičky
zas důchod řeší
A ještě Prší....

Maminka s kočárkem
chrastítko hledá
přitom se neobratně zvedá
už je čas oběda
a Ještě Prší....

Zas mají nápady
opilci snědí
do které zahrady
vlézt to oni vědí
A Ještě prší....

když za mraky
slunce se dívá
ty živé vraky
Ta Sobota je tak Lživá
UŽ Neprší
/A JEŠTĚ ČAS ZBÝVÁ/....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 30.04.2011
Přečteno 318x
Tipy 14
Poslední tipující: hatlapatla, PIPSQUEAK, Juan Francesco de Faro, labuť, Květka Š., CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..už neprší..
St.

30.04.2011 16:14:00 | Květka Š.

Čas do jedinečné noci... Radku. ST!***

30.04.2011 14:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí