Ty nemusíš se bát...

Ty nemusíš se bát...

Anotace: pro malého prince :o)

Človíčku nejmenší.mám tě rád nastokrát
Těch nocí bez spaní
a tvých snů hlídání
neboj se maličký, ty nemusíš se bát


Jak jsi se objevil?
pořád se musím ptát
poklade nevinný
zázraku rodinný
neboj se maličký, ty nemusíš se bát


Šeptám ti do spaní
na co si budem hrát
až přijde svítání
nový den zachrání
Neboj se maličký, ty nemusíš se bát


Až trochu vyrosteš
a budeš se mne ptát
co nebe? nespadne?
A slunce vychladne?
Neboj se maličký, ty nemusíš se bát
Autor Trawnikar, 02.05.2011
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: Pevya, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj se maličký, Ty nemusíš se bát
každý z Tvé rodiny, má Tě velmi rád-a ochrání Tě:-)).

02.05.2011 11:04:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí