No, řekl bych ...

No, řekl bych ...

Anotace: Na námět z vyprávění kamaráda o člověku, který před každou větou říká - no, řekl bych...

Sbírka: Osobnosti

No, řekl bych
že nemít rád je velký hřích.

No, řekl bych
že snob by lehce snadno spych.

No, řekl bych
že bezďák chlastá modrej líh.

No, řekl bych
že bručoun ztratil někde smích.

No, řekl bych
že knihovník má mnoho knih.

No, řekl bych
že kápi nosí jenom mnich.

No, řekl bych
že z piva roste velký břich.

No, řekl bych
že v zimě padá tiše sníh.

No, řekl bych ...
Autor Paulín, 03.05.2011
Přečteno 261x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Elisha, Divoženka1, Bambulka, Azure angel, labuť, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no, řekla bych. že zdravím kamaráda, kdybych tyhle chytráky tak měla ráda

04.07.2011 20:59:00 | Elisha

No, řekla bych,
že dalo by se říci ještě mnoho,
však složím to teď jenom do jednoho
ST :-)

07.05.2011 23:30:00 | Bambulka

No, řekla bych... :o) je do dobré :o)

04.05.2011 09:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí