Božská mrcha

Božská mrcha

Anotace: zdání klame..prosím o názory

Vnímáš, ale neslyšíš,
drž se, klesáme níž.
Společně až za oceány,
budou plakat oči srdcový dámy.

Společně nás stiskne tlak,
když vodotěsné hodinky udělají poslední tik a tak.
Neboj se, jsi v mém sevření,
mé odhodlání se nemění.

vždyť tohle jsi říkal a tak to tedy bude,
lásko, půjdu za tebou všude.
potopit se kde dnu společně,
teď se cukáš.
- Víš, celkem zbytečně.

Držím tě pevně a nepustím,
už nepodléhám očím tvým.
Vyděšená tvář a krok zpět který děláš,
ale miláčku, vždyť já jsem přeci to, co hledáš.

Je pozdě vlak se rozjel vpřed,
některé věci už nevrátíš zpět.
a tak v lese vlci vyjí ódu,
jak podlehl jsi mému svodu.
- A teď za něj pykáš.

Na stěně se ručička hodin rozkmitala tam a zpět,
právě zvadl rozvíjející se lásky květ.
Tam kam míříme je cesta daleká,
vždyť víš, že pomsta dělá člověka.
Autor Annie the wolf, 04.05.2011
Přečteno 555x
Tipy 14
Poslední tipující: drew, Týna, Sýkorka07, Metcheque, Robin Marnolli, Blázen Viky, 1p1000, Juan Francesco de Faro, Metal Lady
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uf. To je síla. Ale to vyjádření. Jsi fakt talent. Díky.

20.10.2012 15:48:16 | Robin Marnolli

moc hezká :)

06.04.2012 21:45:11 | Blázen Viky

ďábelská ;)

04.05.2011 20:07:00 | Metal Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí