VRAŽDA

VRAŽDA

Anotace: Obrázky z lepší společnosti...

VRAŽDA

"Baronko, probůh, baronko ...!!!"

"Ale komteso moje milá, uklidněte se
celá jste se oprudila, v lících jste jak růže !"

"Baronko, já....já zabila vlastního muže !!"

"óó....no konečně novina, posaďte se,
povídejte, jakpak jste to provedla ??"

"Služku do postele jsem mu přivedla....
sama jsem už skoro spala, jako řádná manželka,
zakrátko, Rózina řvala jako telátko,
když poráží ho vstoje, vtrhnu k nim do pokoje
a on se tam válí jako dobytek, oči navrch hlavy,
šťouchnu do něj střevícem a v ten moment šel do kytek !
ta hrůza...to nemáte ani zdání !!"

"Ano, dnešní muži nemají žádné vychování....
a kdy to bylo ??"

"Dneska ve dvě hodiny...."

"Tak vy, pro klid rodiny...a v dobré víře....
a on si tam zdechne jak to zvíře !!"

"No jsem snad proto špatná? ukrutná? kdo mohl tušit,
že Rózina je tolik zdatná, a že jí to zachutná ??
je to snad moje pochybení ??"

"Milá komteso, to je lehké posouzení,
na Vaší straně viny není !"

"No dobrá, co však řeknu doktoru
až ho k němu vezmu nahoru ??
že jsem s ním snad spala já? jeho manželka? no fuj !!
chápete mé postavení ?!!!
nebo že nezvládl pokojskou a proto je na věčnosti ?
Ach, to hrozné zostuzení !!"

"Ano, ano, muži se opravdu neumějí chovat
v lepší společnosti...."

"Baronko, probůh, poraďte....
budu se vám revanšovat !!"

"Nu řekněme....no jistěže pošel sám....
řekněme....už to mám !
řekněte, že padl mrtev na podušku ve chvíli,
kdy ostře káral služku !!!"

"Baronko, vy jste poklad ...!"

"No a povězte, mé dítě....
hodně-li toho podědíte ??"

"Nu jistě všechno, vždyť v předstihu
žádnou závěť sepsat nestihl....!"

"Hm...tedy všechno říkáte...a revanšovat pravila jste"

"Ano, ano, řekněte si, vše vám dám
jako je Bůh nade mnou !!"

"Dobrá tedy, dobrá....dejte mi...
dejte mi tedy tu služebnou !!"
Autor Houda, 05.05.2011
Přečteno 259x
Tipy 15
Poslední tipující: Azure angel, hašlerka, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, modrá..., divoska_jaja, Tamara, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) :) :)

07.05.2011 18:45:00 | Azure angel

závěr jak ze života..parádní..ST!

05.05.2011 19:25:00 | hašlerka

taková krutá ;-)
a stejně mě rozesmála

děkuji

05.05.2011 17:03:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí