LUNAPARK

LUNAPARK

Anotace: Napsáno pro Ještěrku

LUNAPARK

Jen v náznaku, očima jsem tě svlíkal,
plátek po plátku, rukama bych nedotýkal
se toho zázraku, který na věčnou oplátku
Ti propůjčila Afrodité....

Slova nevyřčená, věty nerozvité
skrývají víc tajemství, než stránka otevřená
...a tak je to i se ženstvím...je to tak,
že zakázaná jízda na kolotoči je vzrušující,
než když už se tělo točí na sedátku
a mraky sedají Ti na ramena....

V starým triku, má stará duše
v uschlých plátcích po kolena,
bez pětníku, já do lunaparku vkročil...
Kašlu na tajemno, kašlu na mystiku,
dnes už bych se rád zas točil !!
Autor Houda, 05.05.2011
Přečteno 270x
Tipy 16
Poslední tipující: jitka.svobodova, divoska_jaja, Mbonita, labuť, Azure angel, zenge, hašlerka, Tamara, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda Zenge...vod tebe dostat slovíčko pochvaly...toho si fakt cením...dík :-)))

05.05.2011 19:34:00 | Houda

tyvoekdetovopisuješ?
ST náramné

05.05.2011 19:27:00 | zenge

až se mi zatočila hlava....krásné..ST!

05.05.2011 19:20:00 | hašlerka

;-) jééé
i taková jízda
může mít svou mystiku :)

05.05.2011 17:06:00 | J sh' T r' k

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí