před půl hodinou

před půl hodinou

Anotace: .

.
.
plážoví volejbalisti
ještě opálení nejsou
a ty by ses zas vymotával ze života
stejnou cestou jako zamotal ses

což chlapče nepůjde
děsí-li tě když neslyšíš nic
a vítr přitom fičí do listí buku nad tebou

co přizpůsobí se je tiché
co nestárne s větrem se nesrovná

jak říká hanka s hlóžou

a času míň
... než se mi zdálo
.
.
Autor Michal Kvido, 05.05.2011
Přečteno 282x
Tipy 4
Poslední tipující: Marcella
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... Pozoruhodné jak vnímat čas... Lalala

06.05.2018 09:39:52 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí