Jediný

Jediný

Anotace: ...

Sbírka: Nahota

Obklopená nocí
a žárem Tvých hvězd
Tvou náručí
a pomocí
se nechám zlehka vést
Tvou dlážděnou cestou
na vrchol dám se
o nic okolo
však víc už
nestarám se
...
Až na konci
až když mi
docházejí síly
zjistím
že jsi jediný
mezi lidmi všemi
co stojí mi za to
abych se o něj mohla rvát
co svádí mě k tomu
že i v bolesti
chci se smát
že jsi jediný
koho chci
milovat
...
Autor TedelyBear, 05.05.2011
Přečteno 263x
Tipy 8
Poslední tipující: modrá..., hatlapatla, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Květka Š., Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí