Vedlejší účinky cynismu

Vedlejší účinky cynismu

Anotace: -

Ironie navařila
Písmenkovou polívku
Z Braillových znaků
Pro slepce
Aby spálili si prsty
My jsme se tomu časem
Začali smát
Žiletka cynismu
Nám odřízla
Porci masa
Mezi havrany a supy
Krutého světa
Přišli jsme o kus co
Nám mohli vyklovat
Na holou kost
Pila zubatého smíchu
Nás tahle zbraň
Jako štít řezala
Tak teď jsme bez obětin
Pro dravce
Svobodní
Prosti všeho co je
Na člověku lidské
Prosti všech citů
I šance milovat.
Autor Bolder, 06.05.2011
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Severka, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí