Mám po krk

Mám po krk

Anotace: -

Už mám po krk
Reklamních výrazů
Fajfek a jiných cejchů
Dokonalosti

Už mám po krk
Všech módních zákazů
Riflových řádů
I flanelových ctnosti

Mám po krk jmen
Vytištěných na všednostech
Co stojí víc
Než sama práce

Mám po krk těch
Jejichž svět lpí na maličkostech
Co nejí nic
A pak se jim chce zvracet

Mám po krk
Mám možnost
A to mám kvůli tomu
Měnit šatník?
Autor Bolder, 06.05.2011
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, Kristine Clary-Aldringen, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré!!! :)

07.05.2011 10:41:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí