Pesimista

Pesimista

Anotace: Psala jsem,když mi bylo ouvej..

Příživník do mě vnik,
jsem svůj kouzelník.
V tomhle opojení
čekám na zjevení.
Probouzen z bdění
v opojném chvění.
Rád, že držím stabilitu,
nechci znát realitu.

Postavte mi pomník,
jsem svůj hrobník.
Pohřben haldy odpadků,
pomník dejte na skládku.
Umřela touha v krásno.
Nechápu a nemám jasno.
Raděj si dát dvě, tři deci,
než poslouchat života kecy.

Nepřivedu svoje děti
do spolku co mě děsí.
Nabrousím ostří břit,
ať už mám v sobě klid.
Černými myšlenkami,špínou,blátem
Jsem sobě katem.

Nechci jít dál
Nejsem svůj pán.
Autor E.T.Jane, 10.05.2011
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Květka Š., šuměnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná..

10.05.2011 23:00:00 | Kite.Kat

Každý jsme sobě katem

tak kéž máš přátele zlaté...

10.05.2011 08:44:00 | šuměnka

Ostře smutná a bolavá... ale... proklaté slůvko ale... někdy se láska ubírá jiným směrem, ale neznamená, že nemůže přijít znovu k nám...

10.05.2011 07:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí