Zkoušky a zápočty

Zkoušky a zápočty

Anotace: viz titulek

Sbírka: Moje básničky

Zkoušky řekne někdo jsou od slova zkoušet,
neudělat napoprvé nic neznamená,
vše by se mělo jednou vyzkoušet.
Přece máme i druhý pokus,
který nás některé pěknou známkou vyznamená.
A pak někteří dostanou i třeba auto Ford Fokus.

Zrovna, když je venku tak krásně,
já ani nemůžu skládat básně.
Musím se moc učit na zkoušky a zápočty,
ano budu dělat v matematice i výpočty.

Zápočty občas těžší, jak zkoušky jsou,
v hudebce se studenti obvykle trápí i s basou,
a my ostatní máme také své horší předměty,
kde nám chybí pomoc a náměty.

Čeká mě toho teď dosti,
bojím se a cítím to až v kosti.
Doufám, že to vše zvládneme,
a po těch důležitých výkonech neuvadneme.

Já budu psychicky pomáhat mým kamarádkám,
a ony zase mě na to mrkám,
a pak si sednem a zasmějem všechny,
budem u nás na zahradě a použijem i duchny.

A už budem jen v té nejlepší, nejkrásnější náladě na světě. A užijem si prázdniny, jak se patří. A budou pro nás jakoby za tři.
Autor Nikolka, 10.05.2011
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím palce :)

13.05.2011 13:41:00 | blue

Neboj Ty to zvládneš jako vždy a potom se bude slavit:))

10.05.2011 14:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí