La Fornarina

La Fornarina

Anotace: ...

Líbáme se v opilosti,
v barvách, které míchal Santi,
atavismem lidský ctnosti
přistiženi in flagranti.

Loxodromou po tvý kůži
pluju vůní všech tvých moří.
Vzkaz ti píšu rudou tuží
na stěny tvých zad, co hoří.

V pavučině dnešních hříchů
jen Bůh ví, co zítra bude,
a tak tom nasládlým tichu
přísahám: teď chci tě všude.
Autor trhla.marketka, 10.05.2011
Přečteno 250x
Tipy 5
Poslední tipující: aeshna, No Shame, Findë, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí