Kamarád napořád

Kamarád napořád

Anotace: Slíbená básnička je to o mém kamarádovi

Franta tak se jmenuje můj kamarád
který mi neuměl nikdy lhát
Jsem za to velmi moc ráda
tato básen je pro něj dána
Znám tě asi rok a půl
ze začátku si se choval jako dřevěný stůl
Ani nevím jak jsme se začali pořádně bavit
ale po nějaké době zněla věta Oli Nechceš se stavit ?
Tvá první láska Petra byla
věřím tomu že o tobě denně snila
Jedno období sní bylo dobré
a to druhé patřilo zlobě.
Dal jsi ji konec
ale její láska k tobě byla jako zvonec.
Mezitím se tvá duše hodně změnila
a druhá dívka jménem Martina tvé srdce zdědila
Ze začátku si sní byl štastný
ale po dlouhé době ti to připadalo strašný
Pochopil si že chceš býti raději sám
a Martině konec byl dán
Ted si sám a si dobrý kamarád
myslím si že to tak bude napořád
Autor Chamka, 11.05.2011
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přečkáme skoro vše,
špatný den i probdělou noc.
Přátelé nás podrží,
jsou pro nás hrozně moc.

12.05.2011 12:41:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí