o jednom experimentu

o jednom experimentu

Anotace: .

mělo to být takové hřiště
jednotlivé druhy obsahů prolínat se
jednotlivé impulsy hladit pokaždé jinak
jednotlivé interakce rozproudit radostí
však... suky, uzly, vzájemné podtrhy
všechno se pak motá, pro kaňky nevidíš text
voláš "ven", ať to někdo nezůčastněný rozváže
(proto přicházejí další a další)
snad se vytvoří nová úroveň souladu
v níž i blesky zuřivosti budou mít své místo
kdo ví
mělo to být takové hřiště
Autor danielsoft, 12.05.2011
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravidla zahrnujou i ten hnus, což z našeho "spodního" pohledu nemůžeme chápat

12.05.2011 20:17:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí