Milování

Milování

Anotace: každý miluje něco jiného...

Milování

Miluji něžnost,
která mne dojímá,
miluji vášeň,
co smysly mé rozjímá

Miluji hudbu,
která mi zvedne náladu,
miluji překvapení,
chci rozluštit záhadu

Miluji tanec,
co rozbouří krev v mém těle,
miluji Tvé ruce,
které se mne dotýkají směle

Miluji šlehačku,
co se rozplývá na jazyku,
miluji volnost,kdy mohu
dělat cokoli podle svého zvyku

Miluji rodinu
a pocit pohody,
miluji zmrzlinu
a sladké jahody
Autor Andrea de Taverne, 03.02.2006
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spoustu věci milovat lze...

03.02.2006 18:13:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí