Tušim, že tě zrušim

Tušim, že tě zrušim

Anotace: Určitě to všichni známe. Někoho potkáme a je nám s ním krásně. Ale postupem času přichází jakési pnutí, pochyby či zásah osudu, jenž nám sděluje, že to asi, nevím z jakých důvodů, nedáme.

Tušim, že tě zrušim

tušim, že cesty rušim
už se slyšim nadávat

tušim, že tebe zrušim
a do toho si něco hluším

tušim, že tebe zrušim
a do toho si slyšim nadávat

vidim se to ( náš vztah ) absolutně nedávat
tušim, že tě slyšim nadávat

slyším, že tě ruším
a už tě vidim nadávat

tušim, že naše cesty zrušim
a že nás to bude oba mrzet!
Autor XaYa, 13.05.2011
Přečteno 501x
Tipy 1
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí