smrtka

smrtka

Anotace: o smrt

Smrt je zlá jak zima, smrt je ledová jak led
proč jen piji svůj hořký jed

Vím, smrtí nic nekončí, smrtí možná vše začíná
je to jen přechod do věčného života který je lepší,
bez bolesti a zármutku

Čeká nás tam hojnost lásky, tepla a blaženosti
a setkáním se s lidmi kteří tu už jsou štastni
a vůbec nic je netrápí
Autor klinika, 13.05.2011
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí