Jako psi

Jako psi

Anotace: -

Většinou jsme jak dalmatini
Ty černé fleky ty nám přísluší
Jednobarevní ti jsou prostě jiní
Je normální mít skvrny na duši

Někdy jsme jako pitbulové
Ženem se lačně za kořistí
Válečné stezky za mírové
Jinak většinou pacifisti

Někdy jsme věrní, jindy podvraťáci
Někdo je hlídač jiný mazel
Štěkáme pro strach nebo pro legraci
Jen když je někdo kdo by aport házel

Jestliže v tomhle přirovnání
Pravdu jsem aspoň trochu měl
Tak ven s tím kdo z vás při běhání
Po lýtku dnes my vztekle šel.
Autor Bolder, 14.05.2011
Přečteno 256x
Tipy 14
Poslední tipující: tato22, netopyr333, Maryje..., Jiparo, la loba, Anjesis, CULIKATÁ, Tamara
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsem byla asi já,jsem taková samonasírací a mám přezdívku shiba inu to je japonský plemeno malýho tvrdohlavýho psa...

15.05.2011 17:23:00 | la loba

Zajímavé přirovnání.....pravdivé.ST***

14.05.2011 08:46:00 | Tamara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí