HO*NOVÁ

HO*NOVÁ

Anotace: jak jinak to říct/vím 3x/

Mám pocit že se pletu
myšlenka se rovná
než řeknu tu větu
a šlápnu do Ho*na

Možná že mluvím z hladu
naděje je skromná
"Kdo se vrací z hradu
když fráze je kus Ho*na

My šlape si poštěstí
a svět se nějak srovná
kdo rozdává jen pěsti
a já šlapu pořád do HO*NA.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 14.05.2011
Přečteno 287x
Tipy 11
Poslední tipující: tato22, PIPSQUEAK, PetTulak, la loba, Linzerka, Chancer, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí