Měsíc na slunci

Měsíc na slunci

Anotace: ..............

Zas jiná realita
zas jiné slunce
v měsíčním svitu
v květnovém dešti
vůně vonné dýmky
schované někde
kde ani sám netuším
kde je to místě
skryté v oblacích kouře
ale vím, že někde je
ta realita

po dvou dnech
krásně unavený
je mi nádherně
ale cítím se jak kdybych
létal na mléčné dráze
mezi hvězdami a znameními
na své psychedelické vlně
mého tvůrčího umění
obrazy, plakáty a sochami
co mám ve svém pokoji…
Autor Vlk v rouše, 14.05.2011
Přečteno 293x
Tipy 14
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Lalia Error, Romana Šamanka Ladyloba, Azure angel, Elisha, NikitaNikaT., Kristine Clary-Aldringen, Květka Š., CULIKATÁ, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo umí vzlítnout, tomu tíha reality nevadí...

15.05.2011 21:24:00 | Elisha

Marně slůvka snažím se pochit,
sem na modré stránky... k Tvému dílku zachytit.

ST!***

15.05.2011 21:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí