Poslední písnička

Poslední písnička

Anotace: jaro 2011

Nad ránem jitřenka
před setměním večernice
nahlas naděje
tiše marná touha

když na mě mluvila láska
já ji neposlouchal

Koncert skončil
muzikanti už někde pijí pivo
a já bych chtěl
tleskat o přídavek

Pouť odjela
už na konci prázdnin
kde bych teď na podzim měl
vystřelit bílou růži

Zbývá poslední písnička
o bláhových přáních
možná ji ještě slyšíš
vrátíš mi můj svět
Autor Ondřej Zlámal, 16.05.2011
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Magdalena Křenková, jvacl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jo, početl jsem si:-)
RM.

23.01.2013 22:42:09 | Robin Marnolli

Jsou věci, který nevrátí se zpět. O to víc jsem rád, že zase píšeš, Ondro!

03.12.2011 22:07:16 | Honza W.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí