Lenka.Eksteinova

Lenka.Eksteinova

Anotace: a při placení nedělej ze sebe haura, nebo do zadku zakousne se ti Laura

nejkrásnější zvířata na světě maj prý být koně
tak možná proto žije tahle slečna hlavně pro ně
a i když tráví hodně času právě s nimi jen tak venku
neznamená to, že by kvůli tomu neuměla používat rtěnku

přes přísný pohled pomněnkově modrých očí
jí sem tam na tváři úsměv přeci jen naskočí
to proto, že legrace dostává se do úplně jiné sféry
když v životě máte po boku Jack Russel teriéry

nespěchej a zastav se na chvilinku
Gambáče dej si s ní "jen třetinku"
ať můžeš v podroušeném stavu koukat jak psík nese
klacek větší než on sám - prý úlovek z procházky v lese
ale nepočítej, že dojdeš z rande s ní za střízliva
Lenka je z Plzně, hlavního města piva...
Autor upbraider, 17.05.2011
Přečteno 535x
Tipy 6
Poslední tipující: Radhuza, tato22, Monica., januve
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"úplně přitom uvěřím v její existenci"

...já ale přece nepíšu imaginárním dívkám Moni, ty snad nemáš profil na lidé?:-)

29.06.2011 22:56:00 | upbraider

Tvoje básničky jsou boží, úplně přitom uvěřím v její existenci. :-)
Nejvíc se mi líbí poslední dva verše, jsou takový legrační, .. "z hlavního města piva"... :-DD

29.06.2011 18:52:00 | Monica.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí