Krátká jarní dílka

Krátká jarní dílka

Anotace: Poezie inspirovaná nástupem jara a vnitřního optimismu

Jsem zvyklej nejíst
Jsem zvyklej nepít
Akorát toho štěstí by trocha mohla bejt
Jinak se život vymkne z rukou
jako deštový mračna
Mrholení-zvykám si
Dívám se na berušku od Tebe
Nezapomínám na Tvoje oči
Neutopil jsem se
Neutopil jsem Tě
Bylo to dobrý
Jenže mý srdce chce jiný počasí
Autor Otakar Ševčík, 18.05.2011
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí