Únava

Únava

Anotace: ............

Po dlouhé době
zas jsem unavený
skoro bez energie
břicho mě bolí
mám na sobě
malé kapky potu
ale znova mám na sobě
ten amulet vlka
amulet, který jsem chtěl odložit
zapomenout na to
ale znova vidím víru v tom
proč jsem ho nosil

přemýšlím kde na cestách
toulá se
ta čarodějka
když já se cítím tak unaven
slabý ale s amuletem
ve kterém jsem ukrytý já

chtěl bych si znova
položit si hlavu do jejího klína
a jen jí povídat příběhy z cest
Autor Vlk v rouše, 19.05.2011
Přečteno 257x
Tipy 15
Poslední tipující: Oslice, labuť, hašlerka, čas.běží, CULIKATÁ, Kristine Clary-Aldringen, Gabrielle, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st! Jednou se sejdeme všichni :), věřím že jí ještě potkáš.

20.05.2011 16:47:00 | čas.běží

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí