DOCENT VE VÍŘIVCE

DOCENT VE VÍŘIVCE

Anotace: (Bruntál, 02/04/11)

O víkendu v bruntálským well-ness ve vířivce
potkala člověka a nikoli (dle regionu) blbce
Zrovna si říkala „co je to za chlupatce (a co tak čumí)
beztak si ho pod vodou honí!“
Když oslovil – on ji
jestli prý intelektuálkou není
(do vody s brýlemi – to se často nevidí)
Následoval dlouhý rozhovor o umění
„na vysoce intelektuální úrovni“
takže pak pokračovali už oblečení ti dva
u polívky a u piva…

Primitivní pudy – pro intouše málo
A tak „úplně to stejný“
sublimovalo –

Profesor literatury a studentka umění
(to se často nevidí)
- sofistikované souznění -
To jen setkání „ve vyšším levelu“
jinak se pojmenovalo

Však takových shledání se dosti cení
skoro nikdo dnes myslitelem není
být či nebýt
buran
„co je větší omezení” –

. . .

(Hledám email na mokrý na vizitce
pana Doc. PhDr. Libora Martinka, Ph.D.
Třeba když mu tohle pošlu změní názor
a bude mě mít za blbce) –
Autor Andrea Vatulíková, 20.05.2011
Přečteno 464x
Tipy 9
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Jiparo, Juan Francesco de Faro, Divoženka1, Michal Kvido, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavě napsané, prostě čtivé, a to mě ti intelektuálové někdy dost ... :-)

12.09.2015 11:34:10 | Jeněcovevzduchukrásného

V Bruntále ve Well ness centru
hlídala jsem vnoučka
byla jsem zralá
tak akorát
na Doc. Ph. Dr.Chocholouška :-)

26.05.2011 20:36:00 | Divoženka1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí