Ráj

Ráj

Anotace: Nerozhodujeme o tom, jak dlouho budeme žít. Ač přála bych si být sebevrahem, nejsem. Můj život mi nepatří, patří tomu, kdo mě stvořil.

Slyšela jsem už tolikrát,
četla jsem o tom,
ve filmech jsem žárlivě sledovala..

V tu chvíli nevnímáš čas,
svět okolo se rozmaže
jak hvězdný mléčný pás
jak zář ve chvíli rozvážné.

Zdá se to jak pouhý sen
otevřeš oči a všechno zmizí
"neodcházej okamžiku ven,
protože pak budem si navždy cizí."

Zem měkne, začínám se bořit
jestli je to konec, pak souhlasím
co měla bych chtít? čeho víc se dožít?
umřít teď hned, tady a s ním.

Vidím ten háj, pasoucí zvěře
všichni jsou šťastní a také já
dokud mi tep srdce nezavře dveře
ucítím nádech, hruď se nadzvedá.

Není to štěstí, co v očích se leskne
jak myslí si ten, kdo vzkřísil mě
modlím se zas,šeptám k svaté desce
ať vrátí mě zpátky, tam do nebe.
Autor klajusenka, 21.05.2011
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Noc17, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám ráda tohle rouhání...nemám.....ono v 18 letech se umírá tak snadno....báseň je ale povedená tak dávám ST

21.05.2011 15:42:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí