Víno

Víno

Anotace: ...

Jak si tak s tebou povídám
říkám si, kde tě mám
kde se ty řeči točí
jak na nějakém kolotoči
a tvým rtům nestíhám

Jak ve snu, beze zvuku
s polibkem na tvou ruku
odcházím s jistým pocitem
že noci chlastem propité
se vyrovnají tomu hluku

Odešel jsem, nevím kam
sám se sebou si povídám
bylo to...ja vím, bylo
to o čem se mi snilo
teď si zas vína nalívám
Autor Hmota, 21.05.2011
Přečteno 279x
Tipy 10
Poslední tipující: Špáďa, Maryje..., Mbonita, CULIKATÁ, jitka.svobodova, Romana Šamanka Ladyloba, Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí