Betonový prcek

Betonový prcek

Anotace: Děti se musí zalévat, aby dobře rostly:)

Na písečku dítě sedí,
bábovičky si zde hněte.
Jenže jedno stále neví,
vy, citlivky, dál nečtěte!

Prcek totiž nevšiml si,
že v betoránce nedbají
rozdílů
mezi pískem na hraní
a tím, co přijde do betonu.

Takže:

Jestli prcek neuhne,
dnes v cementu zatuhne.
Autor Alfie, 23.05.2011
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dala bych to do rubriky hororové, strašidelné
ale jinak brr zajimavy napad

24.05.2011 03:45:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí