VÝZVA

VÝZVA

Anotace: pro všechny

VÝZVA
Prosím vás, stala se mi taková věc. Před 10 měsíci se mi narodila dcerka Janička, a já tady slíbil, že jí složím parádní básničku, ale že bohužel nemám momentálně tu správnou inspirační jiskru.
Ovšem ani po tolika měsících se mi nedaří.....jiné básničky jdou, ale tahle né a né nastartovat.
Chtěl bych vás proto požádat o pomoc. Zkuste, prosím, dát něco jemného, vtipného a milého dohromady...nejlepší kousky buď vystavím celé, nebo z povedených slok sestavím básničku.
Může se jednat i jen o sloku, rým, nebo milé spojení slovíček. Můžete části na můj vzkz., nebo celé rovnou uveřejnit.
Básnička se bude jmenovat JITŘENKA
Děkuji...doufám, že vás můj námět pobaví a zaujme.
Ahoj Petr
Autor Houda, 24.05.2011
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hoď výzvu ještě i do DF-ka :-)

24.05.2011 16:47:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí