Vnitřní řev

Vnitřní řev

Anotace: ..

Cítím se
jako v ohni
cítím se
jako řev

Jak tasemnice
uvnitř střev
sežrala mne
láska krutá
zadkem pohni
než bude status
'srdce puká'

Pichlavej kaktus
je pocit viny
tedy pardon - dřiny
a slznej prach
se z očí
jak animovanej oblouk
dolů dere

Tam kde byl klobouk
králík se s králíkem
drsně pere
bílá černá
věrná
A Pokustón smutný

Je tohle nutný?
Pokusy na zvěři
na lidech pokusy
kdo touhu okusí
- uvěří -
Autor Lioness, 24.05.2011
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Matty09, tato22, sailorr, Zefi, brooklyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tebe trochu netradiční, ale fajn.

17.10.2013 08:54:01 | Matty09

Trochu naštvaná proto Ti připadá netradiční ;)

17.10.2013 16:49:11 | Lioness

Tak krásně podivná, až se mi líbí.

24.05.2011 22:12:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí