To Je Wona!

To Je Wona!

Anotace: ...

v jeden čas
ke mně chodily dvě holky
jedna zahnaná do kouta
druhá zaplašená (od nějakýho koko..
kohouta)
obě žádaly
doučování erse rovná ukuí
ef je emá
a e?

* bylo to celkem fajn
* naučili jsme se vzájemně
* nenávidět
* čtverce světla

totéž jsem zopakoval
po registraci s tím
že chodila už jen jedna

i uznal
dobré se jí zbavit
abych mohl jet svou cestou
za hranice ke krávě
pardon
překlep - má tam být ve trávě

podařilo se

načančal jsem vzkazy
jak mile lovískuje
píše
peče
prostě

nejlepší
a každému doporučil..

to již měla
téměř tolik koulí
z tipů
co letopočet

završil jsem to

přímo geniálně

slavným plácnutím

- mám tě rád
- miluji tě

a dalším přehršlem
pro mne již prázdných
nudných a kýčovitých slov

zastrašená
přestala psát
později
i tipovat..teda vlastě koulet a tak
jakožto zručný srdcař
modrý manipulátor a manažer
tragicky romantických citů
jsem si vítězně válel červánky mimo

přestal ji číst
a byl konečně volný

zatímco wwwona dál pod jiným nickem
posílala slova do běla
a bůhvíkoho
jistě dostala
Autor J's .., 25.05.2011
Přečteno 322x
Tipy 16
Poslední tipující: Niky88, Psavec, prostějanek, Zefi, Mbonita, chicacheca, Boudicca, jvacl, Jiparo, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

co nezdám, co nebaštím, vy mne snad ještě nemáte otipovaného jakožto mimozemšťana?

25.05.2011 13:43:00 | J's ..

??? promiň, ale tohle ti nebaštím

25.05.2011 13:04:00 | Romana Šamanka Ladyloba

ty se teda nezdáš hele :o)

tohle je pro mne perla:
jsem si vítězně válel červánky mimo

25.05.2011 08:22:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí