Člověk člověkem jest

Člověk člověkem jest

Anotace: ............

člověk člověkem jest
neboť je si vědom sama sebe
ten úděl je nesnadné nést
a tak často žádá o pomoc nebe

však nebe prázdno pochopení
proseb lidských smrtelníků
člověk míní a život mění
na cestách mnoho trosečníků

prosby se v mlze ztratí
a nakonec v nicotu rozplynou
osud nikdo neuplatí
ani anděl s tváří nevinnou

navěky člověku zůstává víra
našeho žití stala se součástí
a i když se nebe prosbám neotvírá
věř v sebe a víra tě oprostí
Autor James Libustka, 25.05.2011
Přečteno 330x
Tipy 19
Poslední tipující: Maryje..., ni.va, dream in emptiness, CULIKATÁ, divoska_jaja, Romana Šamanka Ladyloba, Doradan, la loba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá! =)

27.05.2011 20:50:00 | dream in emptiness

moudrá slova - paráda

25.05.2011 16:32:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí