Použité myšlenky...

Použité myšlenky...

Anotace: myšlenky použité..

Použité myšlenky
jak střelná útočná zbraň
jizlivé posměšky
zákeřně bloudící saň
Proč platí se daň
proč mlčí se v samotách
na okenních římsách
smrt si čeká
na milovníka života
kdo se ví že čeká?
jaká ta nicota
posměšná jízlivost ve tváři
nikdy čas nepřichází....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.05.2011
Přečteno 232x
Tipy 11
Poslední tipující: s.e.n, hatlapatla, Psavec, Danga, Mbonita, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, PIPSQUEAK, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenky nás pronásledují
a ve tvé básni sedí dobře.
Dobře se čtou i chápou.

28.05.2011 18:16:00 | s.e.n

Myšlenky, to je někdy to, co nám nedává spát...

25.05.2011 18:52:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí