Hudba nad řekou

Hudba nad řekou

Anotace: ...

slzy a lekníny
květy v očích vody
postávají dcery muzikantů na nábřeží
terče pro cílenou něhu
střílenou od slabin
pentle jdou nad boky
a pod jezem zježený proud
ohýbá tóny kytar vlnolam
nad moly z pražců pluje chvění k nám
jsme rozpuštění
do pěny toužení a špíny chtění
pojďme
dohrálo se
také řeka šla kamsi spát
Autor Taog, 25.05.2011
Přečteno 322x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, Psavec, Jiparo, CULIKATÁ, hanele m., Květka Š., Jana M., Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ráda zas od tebe po dlouhý době něco čtu. Máš tam tu roztančenost jako vyšitou.

26.05.2011 12:46:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí