Škoda sirky pro tenhle národ

Škoda sirky pro tenhle národ

Anotace: v památce Karlu Krylovi :)

Karle..
už zase ryjeme držkou v zemi

A prach sedá na hlavy lampiónů
jen ty hvězdy co svítí pro Tebe

... ty za to nemohou

Karle...
už zase jsme tak němí
jednu duši za pár bonů
a práší se nám od huby ne z nebe
... na zem nebohou

Možná jen trochu zestárli jsme
tak celkově už nás nebaví
do dvaceti hnusíš se nám -isme!
Pak revolta nás unaví

Možná jen se nám rudá líbí
vždyť růže jsou pěkný kytky
Nemáme dost už na alibi
A co teď - samý kecy plytký!

Co s tím duševním dědkismem
co v sobě denně nosí
i dnešní studentíci

Kam to vlastně dneska tíhnem
když bez páteře a bosí
si stavíme šibenici

Karle...

a co má říkat Palach
prostě blbá shoda náhod
na život sáh

"škoda sirky
pro tenhle národ"
Autor Jasmin de Paris, 26.05.2011
Přečteno 289x
Tipy 18
Poslední tipující: rezina, staranna, Madanik, Juan Francesco de Faro, Lacosta1, Jiparo, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To chce pořádný koule. Tedy odvahu, odhodlání, rozhodnost, ráznost a důslednost.

01.06.2011 21:53:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí