***

***

Anotace: ///

i never kill you
tím jsem si jistý
i never kill you
ač spadnou ti listy

v košilky malých robátek
i never kill you
nejde vzít nazpátek

i never kill you
drahá má jeseni
i never kill you
semínko osení

vyčkej i ty na čas
kosičkou kosení
o kámen zlom vaz
utop se v prameni

špíny své ze srdce
i never kill you
tóny měj při ruce

i never kill you
lásko má poslední
lásko má prašivá
lásko má polední
úpalová
lásko ... až umřu
budu doma?
Autor had, 27.05.2011
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Bambulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí