O lásce

O lásce

Anotace: lehce romantická báseň :)

Sbírka: Sbírka básní pro okolí

Když slunce vychází nad obzor vzdálený
a první paprsky potkají zem
Dívám se na tebe, jsem jako zmámený
Čeká nás další překrásný den

A když pak k večeru slunce zas mizí
A měsíc ovládne nebeský svět
Jsme si tak blízko a přece tak cizí
Chci s tebou být aspon 100 let


R: Jedině pro tebe bych život dal
A když bych umíral ještě se smál
Jedině to bě dám všechno co mám
Výměnou za to že nebudu sám


Když večer koukám na hvězdné nebe
Když prostě nějak nemůžu spát
Tam mezi hvězdami vidím stát tebe
S anděly Nebeskou ruletu hrát

Vždy když se probouzím a ty si pryč
Je to jako když půlka mě zmizí
Máš od mýho srdce tajnej klíč
Jsme si tak blízko a přece tak cizí

R: Jedině pro tebe bych život dal
A když bych umíral ještě se smál
Jedině to bě dám všechno co mám
Výměnou za to že nebudu sám
Autor schtoggie, 28.05.2011
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milá píseń, jaká je melodie?

28.05.2011 21:04:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí