Když ti smutek nohy podrazí......

Když ti smutek nohy podrazí......

Anotace: a z lidí kolem mrazí....

pocit je múza nedopsaná
pocit je naděje odepsáná
to světlo,v tmavém moři
to světlo co dál hoří
to věčné říkaní
pocit je naděje
pocit se vzdaluje
to co znovu začíná
to když se objímá
jak vteřina jediná
když v tobě končí
když přijde zvenčí
a je tenčí
A JE TENČÍ
A z lidí kolem MRAZÍ
KDYŽ TI SMUTEK NOHY PODRAZÍ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 29.05.2011
Přečteno 295x
Tipy 18
Poslední tipující: Dona Quixote, hatlapatla, labuť, hašlerka, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Mbonita, Niky88, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí