Nejobvyklejší problémy

Nejobvyklejší problémy

Anotace: Většinou to bývá analýza nad sebou, která obvykle nikam nevede, neboť člověk jako všechno prochází určitým vývojem a ...

Sbírka: Kousek nebe

Bývá to věčná potíž
mít se stále rád.
Každý má něco totiž,
a tají to mile rád.

Minulost je slizká,
- jak pro koho.
Na příště se blýská,
tak jdem do toho!

Když ti mozek ukáže,
jaký jsi byl debil.
V mládí plno kuráže,
moc jsi toho nepil.

Ostatní jsi nechápal,
a šel jsi si po svém,
líbit sis vše nechával,
a odešel po zlém.

Život člověka naučí
se vším se poprat.
Nikdo za tebe neručí
a nehodlá posrat.

Procházíme vývojem,
nežli přijde smrt.
Mám takový dojem,
že víme o něm prd.

Když ti mozek ukáže,
jaký jsi byl debil.
Kdysi tolik kuráže,
vodu jsi rád nepil.

Nikam jsi nechvátal
a rád jsi šel po svém.
S nikým se nehádal,
jiní odešli po zlém.

Bývá to věčná potíž
pro lidi nad hrobem.
Každý má něco totiž
pro druhé za lubem…
Autor jehlaspichlas, 29.05.2011
Přečteno 274x
Tipy 9
Poslední tipující: brooklyn, Inies, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad neurazím, když řeknu, že ten rytmus by se hodil k nějakému rapu, též i obsahem. Moc mu neholduju, ale tohle by ve zmíněném podání nemuselo znít vůbec špatně. :)

04.10.2011 12:30:00 | brooklyn

jsem ráda že jsi sem něco hodil, a ne ledaco...k zamyšlení...promyšlený...prostě st...

29.05.2011 22:47:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí