Noční víla

Noční víla

Anotace: :-)

Objal jsi ji jak noční vílu
mráz přejel v týlu.
Záchvěv celé noci
máš ji ve své moci.
Vílu co dává Ti sílu.

Po špičkách kolem lůžka kráčí
vše zlehka tančí.
V úsměvu zbytek noci, co den krájí
strach jí brání.
Rozpět křídla a vzlétnout
na svět z výšek pohlédnout.
Autor crazy-market, 30.05.2011
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí