Zimní

Zimní

Anotace: ...

Jsi krásná… tak čistá…
Je radost na tě pohledět
V očích ti svítí jiskra
Co třpytí se jak z rosy květ

Jsi něžná, přesto je z tebe cítit síla
Nevinná, smyslná, panensky bílá
Úplně jsi mne oslepila
Závojem, co půjčila ti víla

Jsi tvrdá a přeci umíš pohladit
Když za okny jsi nakreslila
Mozaiku obrazů..umělecká díla
Ten přenádherný monorit

Jsi šlechetná.. přírodu necháš spát
Dětem jsi úsměv vykouzlila
V očích plamínky zapálila
Má drahá, zimo, mám tě rád…
Autor Bean, 20.11.2004
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Já zimu nemám ráda, ale po takovém popisu je mi trochu sympatičtější.

11.11.2005 18:43:00 | Písnička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí