ŠANCE DRUHÁ

ŠANCE DRUHÁ

Anotace: ....

Ztrácíš se jako naděje
poslední kapka deště
kterou slunce spálí
než dopadne na vyprahlou zem
jako básník co dospěje
do konečné fáze kde jeviště
je úplně všechno co se válí
na dně jeho života jako kámen

těžítko prohraných dnů
a utlačených výzev
co kdysi dávaly smysl
jako polibek jejich rtů
který uvěznil
jako sny do zašitých jizev
co ve vzpomínkách vytěsnil

aby nezapomněl
jak to bolí
když utratí koně co kulhá
aby nezapomněl
že když ho start nezpomalí
tak v cíli čeká šance druhá!!!
Autor ZILA78, 02.06.2011
Přečteno 253x
Tipy 27
Poslední tipující: Nick Name, hatlapatla, Azure angel, Niky88, Psavec, zenge, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí